Posljednji članci

RK Rudar Banovići - RK Bosna 2

Najava utakmice: RK Bosna 2 – RK Gradačac

Utakmica RK Bosna 2 - RK Gradačac igra se u subotu, 20. oktobra, od 17:30 sati u KSC Mladost Visoko.
RK Bosna 2 Visoko

Čelik Junior slavio u Zenici protiv RK Bosna 2

Bolji od RK Bosna 2 Visoko u okviru četvrtog kola Prve lige FBiH - grupa Sjever bio je tim ŠR Čelik Junior Zenica, koji je slavio rezultatom 38:33 (poluvrijeme 17:12).
RK Bosna 2 - RK Žepče

Rukometaši Žepča bolji od mladih rukometaša Bosne u Visokom

U okviru 3. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever, rukometaši RK Žepče večeras su u Visokom bili bolji od mladih rukometaša Bosne koji nastupaju za drugi tim i slavili rezultatom 35:27 (poluvrijeme 14:9).
RK Rudar Banovići - RK Bosna 2

Bosna 2 u subotu dočekuje RK Žepče

Nakon pobjede protiv RK Rudar iz Banovića, naši mladi momci koji nastupaju za RK Bosna 2 u sklopu Prve lige FBiH grupa Sjever, u subotu u Visokom dočekuju ekipu RK Žepče.
RK Bosna 2 Visoko

Krivaja bolja u dramatičnoj završnici, naši momci opravdali povjerenje

Pobjeda je u dramatičnoj završnici pripala gostima iz Zavidovića, rezultatom 29:28 (poluvrijeme 17:11 u korist Krivaje), no puno bitnije od samog rezultata bila je prikazana igra naših momaka, odnosno volja i zalaganje.
RK Bosna Visoko

Formiran drugi tim našeg kluba, prvi nastup već u subotu protiv RK Krivaja

U nastojanju da mladim igračima ponudi više prostora za igru te nešto jače utakmice u odnosu na dostupna omladinska takmičenja, UO RK Bosna Visoko odlučio je da za ovu sezonu formira drugu ekipu, koja će se takmičiti u Prvoj ligi FBiH, grupa Sjever.
RK Bosna Visoko

Konkurs za trenera omladinskih selekcija i sportskog direktora

Rukometni klub "Bosna" Visoko raspisuje konkurs za angažman rukometnog trenera omladinskih selekcija i sportskog direktora.
RK Bosna Centrotrans - omladinske selekcije

Tri selekcije mladih rukometaša izborile plasman na državno prvenstvo, godišta 2004. idu u baraž

U nedjelju su utakmicama protiv vršnjaka iz RK Vogošća PH u okviru Omladinske lige - grupa Jug naši mladi rukometaši završili prvi dio svoje sezone te uz 4 ostvarene pobjede osvojili prva mjesta u svojim grupama (godišta 2000, 2002 i 2006) i 3 direktna plasmana na državno prvenstvo, dok je selekcija godišta 2004. izborila baraž te bi narednog vikenda u Visokom trebala odmjeriti snage sa vršnjacima iz Gračanice.
RK Bosna Centrotrans Visoko (2002)

RK Bosna Visoko osvajač turnira Winter Visko 2018

Pobjedom u finalu protiv RK Gorenje Velenje iz Slovenije rezultatom 20:14 mladi rukometaši RK Bosna Centrotrans Visoko osvojili su 2. Međunarodni turnir Winter Visko 2018.