Posljednji članci

Ahmed Čabaravdić

Ahmed Čabaravdić pozvan na okupljanje juniorske reprezentacije

Naš mladi golman, Ahmed Čabaravdić, pozvan je na okupljanje juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koje će se održati od 17. do 21.4.2019. godine u Donjem Vakufu.
RK Slavija - RK Bosna

Prvi tim Bosne protiv Slavije u Hadžićima, drugi tim protiv ŠR Čelik Junior u...

Rukometaši našeg prvog i drugog tima će ponovo na teren u nedjelju, kada se u okviru utakmica 17. kola Premijer, odnosno Prve lige FBiH, sastaju sa RK Slavija i ŠR Čelik Junior.
Rukometna nedjelja u Visokom

Rukometna nedjelja u Visokom

U nedjelju, 24. februara, na terenu će biti gotovo sve naše takmičarske selekcije pa ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje rukometa da nedjelju provedu uz RK Bosna Visoko.
RK Bosna Visoko

Učinak omladinskih selekcija u prvom dijelu sezone 2018-19

Nakon takmičenja u Premijer ligi i Prvoj ligi FBiH, završena je i polusezona Omladinske lige - grupa Jug, gdje su sa dosta uspjeha nastupali naši najmlađi članovi.
RK Bosna 2 - RK Sana 7

RK Bosna 2 nakon preokreta do trijumfa nad RK Sana 7

U utakmici 12. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever, naši mladi rukometaši koji nastupaju za RK Bosna 2 slavili su nad ekipom RK Sana 7 rezultatom 32:17 (poluvrijeme 8:8).
RK Lukavac - RK Bosna 2

RK Bosna 2 slavio u Lukavcu za treću pobjedu u nizu

U okviru 10. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever, mladi rukometaši našeg kluba koji nastupaju za drugi tim ostvarili su pobjedu nad RK Lukavac rezultatom 44:36  (poluvrijeme 18:17 u korist RK Bosna 2).
RK Rudar Banovići - RK Bosna 2

RK Bosna 2 bolji od RK Kakanj u komšijskom derbiju

Danas je slavio i naš drugi tim u utakmici protiv RK Kakanj rezultatom 33:30 (poluvrijeme 18:19) te tako zabilježio petu pobjedu u sezoni u okviru Prve lige FBiH - grupa Sjever.
RK Bosna - RK Kakanj

I nedjelja u znaku rukometa: RK Bosna 2 protiv Kaknja, omladinci protiv RK Vogošća

I dok prvi tim čeka zahtjevno gostovanje ekipi RK Derventa, naš drugi tim u Visokom dočekuje komšije iz Kaknja, dok omladinci igraju sa selekcijama RK Vogošća.
RK Bosna TS - RK Bosna 2 Visoko

U duelu dvije Bosne u Tešnju, puno bolja opet visočka!

U okviru 8. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever za rukometaše, naši mladi momci su sa gostovanja još jednom donijeli pobjedu. RK Bosna 2 je ovaj put bio bolji od RK Bosna-TS Tešanj te slavio rezultatom 34:30.
RK Bosna 2 Visoko - RK Čelik Zenica

Čelik opravdao ulogu favorita i slavio protiv RK Bosna 2 u Visokom

U 7. kolu Prve lige FBiH za rukometaše (grupa Sjever) RK Čelik Zenica je opravdao ulogu favorita te u Visokom slavio protiv drugog tima našeg kluba rezultatom 36:26 (poluvrijeme 16:16).