Posljednji članci

RK Bosna Visoko

4 selekcije RK Bosna Visoko izborile nastup na državnom prvenstvu

Proteklog vikenda završena je Omladinska rukometna liga - grupa Jug, a 4 selekcije našeg kluba uspjele su izboriti plasman na državno prvenstvo.
Ahmed Čabaravdić

Ahmed Čabaravdić pozvan na okupljanje juniorske reprezentacije

Naš mladi golman, Ahmed Čabaravdić, pozvan je na okupljanje juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koje će se održati od 17. do 21.4.2019. godine u Donjem Vakufu.
RK Slavija - RK Bosna

Prvi tim Bosne protiv Slavije u Hadžićima, drugi tim protiv ŠR Čelik Junior u...

Rukometaši našeg prvog i drugog tima će ponovo na teren u nedjelju, kada se u okviru utakmica 17. kola Premijer, odnosno Prve lige FBiH, sastaju sa RK Slavija i ŠR Čelik Junior.
Rukometna nedjelja u Visokom

Rukometna nedjelja u Visokom

U nedjelju, 24. februara, na terenu će biti gotovo sve naše takmičarske selekcije pa ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje rukometa da nedjelju provedu uz RK Bosna Visoko.
RK Bosna Visoko

Učinak omladinskih selekcija u prvom dijelu sezone 2018-19

Nakon takmičenja u Premijer ligi i Prvoj ligi FBiH, završena je i polusezona Omladinske lige - grupa Jug, gdje su sa dosta uspjeha nastupali naši najmlađi članovi.
RK Bosna 2 - RK Sana 7

RK Bosna 2 nakon preokreta do trijumfa nad RK Sana 7

U utakmici 12. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever, naši mladi rukometaši koji nastupaju za RK Bosna 2 slavili su nad ekipom RK Sana 7 rezultatom 32:17 (poluvrijeme 8:8).
RK Lukavac - RK Bosna 2

RK Bosna 2 slavio u Lukavcu za treću pobjedu u nizu

U okviru 10. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever, mladi rukometaši našeg kluba koji nastupaju za drugi tim ostvarili su pobjedu nad RK Lukavac rezultatom 44:36  (poluvrijeme 18:17 u korist RK Bosna 2).
RK Rudar Banovići - RK Bosna 2

RK Bosna 2 bolji od RK Kakanj u komšijskom derbiju

Danas je slavio i naš drugi tim u utakmici protiv RK Kakanj rezultatom 33:30 (poluvrijeme 18:19) te tako zabilježio petu pobjedu u sezoni u okviru Prve lige FBiH - grupa Sjever.
RK Bosna - RK Kakanj

I nedjelja u znaku rukometa: RK Bosna 2 protiv Kaknja, omladinci protiv RK Vogošća

I dok prvi tim čeka zahtjevno gostovanje ekipi RK Derventa, naš drugi tim u Visokom dočekuje komšije iz Kaknja, dok omladinci igraju sa selekcijama RK Vogošća.
RK Bosna TS - RK Bosna 2 Visoko

U duelu dvije Bosne u Tešnju, puno bolja opet visočka!

U okviru 8. kola Prve lige FBiH - grupa Sjever za rukometaše, naši mladi momci su sa gostovanja još jednom donijeli pobjedu. RK Bosna 2 je ovaj put bio bolji od RK Bosna-TS Tešanj te slavio rezultatom 34:30.