Posljednji članci

Novi članovi kolektiva RK Bosna Visoko

Predstavljeni novi članovi RK Bosna Visoko

U prostorijama KSC Mladost u Visokom održana je pres-konferencija RK Bosna Visoko, na kojoj su predstavljeni novi član Upravnog odbora Alen Burić, novi sportski direktor kluba Faruk Frljak, novi koordinator omladinskih selekciija Mirza Handžić.
RK Bosna članske 2018/19

Poklon uz godišnju kartu RK Bosna za sezonu 2018/19

Ove godine u prodaji su bijele karte - ČLAN KLUBA - po cijeni od 30 KM i važe za mečeve Premijer lige i Kupa BiH, a na poklon uz ovu kartu dolazi i šal RK Bosna Visoko!
Nikola Grujić

Nikola Grujić ponovo u dresu Bosne

Prvo pojačanje RK Bosna Visoko za novu sezonu je povratnik u naše redove Nikola Grujić!
RK Bosna Visoko 2018/19 pripreme

Počele pripreme rukometaša Bosne Visoko

Prozivkom i obraćanjem predstavnika Upravnog odbora gospodina Adnana Delića, te prvog trenera Edhema Sirće i njegovog pomoćnika Adisa Hadžića počele su pripreme RK Bosna Visoko za sezonu 2018/19.
RK Bosna Visoko

Konkurs za trenera omladinskih selekcija i sportskog direktora

Rukometni klub "Bosna" Visoko raspisuje konkurs za angažman rukometnog trenera omladinskih selekcija i sportskog direktora.
Mirza Kapić

Mirza Kapić u Bosni i naredne sezone

Upravni odbor RK Bosna Visoko nastavio je aktivnosti na produženju ugovora sa igračima koji su nosili igru u protekloj sezoni, a ovaj put ugovor je produžio i Mirza Kapić, koji igra na poziciji desnog krila.

Balta i Grčo također produžili ugovore sa RK Bosna Visoko

Nakon što su ugovore prije par dana produžili Burić, Čolo, Sirčo i Travančić, isto su učinili još i srednji bek Adnan Balta te golman Mirnes Grčo, pa će tako dres RK Bosna Visoko nositi i tokom naredne sezone.
Prijateljska utakmica: RK Bosna - RK Goražde

Ugovore produžili Burić, Čolo, Sirčo i Travančić

Upravni odbor RK Bosna nastavlja sa pripremnim aktivnostima za novu takmičarsku sezonu, uz jasne ambicije za ostvarivanje još boljih rezultatima, pa su tako produženi ugovori sa Mahirom Burićem, Farukom Čolom, Enesom Sirčom te Eldinom Travančićem.
Edhem Sirćo

Edhem Sirćo na klupi RK Bosna i naredne sezone

Nakon polusezone kao v. d. trenera, te osvojenog 6. mjesta u Premijer ligi BiH i plasmana u finale Kupa BiH, Upravni odbor RK Bosna Centrotrans je donio odluku da će Edhem Sirćo predvoditi ekipu i naredne sezone.
Finalisti Kup BiH sezona 2017/18

Borac pobjedom nad Bosnom osvojio novi trofej Kupa Bosne i Hercegovine

Proteklog vikenda u Banja Luci je održano Final 4 takmičenja Kupa Bosne i Hercegovine za rukometaše tokom kojeg su odigrane ukupno 3 utakmice, a na kraju trofej Kupa pripao je domaćinima iz Banja Luke.