Abras Company d.o.o. novi sponzor RK Bosna Vispak Visoko

U prostorijama kompanije Abras Company d.o.o. upriličen je svečani potpis sponzorskog ugovora između ove firme i rukometnog kluba Bosna Vispak Visoko. Potpisivanje ugovora su izvršili Adnan Delić, predsjednik Upravnog odbora RK Bosna Vispak u ime kluba i Zafer Abrass – vlasnik kompanije Abras. U duhu svečanosti, uz mnoštvo pozitivne energije i međusobnog uvažavanja, predstavnici Kluba i novog sponzora su razmijenili utiske o budućim planovima, te idejama i vizijama o unapređenju poslovne saradnje.

“U ime RK Bosna Vispak, i u svoje lično ime, želim da se zahvalim gospodinu Abrassu što je podržao našu borbu vraćanja rukometa na velika vrata, kako u Visokom, tako i u Bosni i Hercegovini. Posebna je čast kada jedna firma sa internacionalnim poslovnim aspiracijama odluči da postane sponzor kluba, a samim tim i strateški partner. Što se tiče Kluba, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da opravdamo povjerenje koje je ova kompanija investirala u nas. Nadam se da ćemo u budćnosti ovu suradnju još dodatno unaprijediti i osnažiti”, kazao je Delić.

Nakon Delića, prisutnima se sa par rečenica obratio i vlasnik kompanije Abras Company d.o.o.
“Drago mi je što sam imao priliku da danas ugostim čelnike RK Bosna Vispak. Za nas je ovaj sporazum jako važan, jer pokazuje našu želju da razvijamo dobre odnose unutar lokalne zajednice. Mi smo uvidjeli izuzetne napore koje ulažu ljudi iz rukometnog kluba, što se očituje izborenim plasmanom u Evropu, te smo odlučili da podržimo daljni razvoj Kluba. Posebno smo zadovoljni predstavljenom strategijom, koja se bazira na razvoju omladinaca kao budućih nosilaca igračkog kadra, što pokazuje da Klub razmišlja dugoročno. Ovo je prvi korak ka novim ciljevima i pobjedama, uz obostranu želju za širenje saradnje u
budućnosti”, istakao je Abrass.

Poslovne aktivnosti Abras Company d.o.o. su izgradnja stambeno-poslovnog objekta u naselju Prijeko, te izgradnja stambenih jedinica u naselju Zimča.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top