Bosna konačno savladala Zrinjski

RK Bosna Centrotrans Visoko - HMRK Zrinjski Mostar

U posljednjoj provjeri pred nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH rukometaši Bosne Centrotrans savladali su ekipu HMRK Zrinjski Mostar rezultatom 27:22.

Najefikasniji u pobjedi naše ekipe bili su kapiten Adnan Harmandić i lijevo krilo Emir Omanovic sa po sedam golova. Mahir Burić i Faruk Čolo su dodali po tri gola. Ivan Divkovic, Adnan Balta i Haris Limo su pogađali po dva puta, dok se Mirza Mimić jednom upisao u strijelce.

U redovima gostiju Vedran Delić je pogađao 11 puta, a Robert Kožulj pet. Marijan Marić je postigao tri gola, dok su Marin Perić i Martino Kordić dodali po dva.

Bila je ovo utakmica kojom je počelo obilježavanje 64. rođendana našeg kluba, a sutra se nastavlja obilaskom Franjevačkog samostana, tačnije igrališta na kojem se počeo igrati rukomet u Visokom.

Narednog vikenda u Visokom gostuje ekipa Izviđača Central osiguranja, a meč je na rasporedu u subotu 24. februara u 19 sati u KSC Mladost u Visokom i nadamo se da ćete kao i na svakom meču u prvom dijelu sezone napuniti dvoranu i podržati naše momke protiv izuzetno kvalitetnog protivnika!

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top