Do vrhunskih rezultata zajedno!

Članske kartice sezona 2018/19

RK Bosna Visoko, nakon povratka u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, u sezoni 2017/18 u prvenstvu je osvojio 6. mjesto, dok je u finalu Kupa poražen od Borca u Banja Luci. Iako je za osvajanje trofeja te kvalifikaciju za evropska rukometna takmičenja već u “povratničkoj sezoni” nedostajalo malo više sportske sreće, protekla sezona se može smatrati veoma uspješnom.

Još bitnije od samih sportskih rezultata za kolektiv RK Bosna Visoko je činjenica da su se navijači ponovo vratili u dvoranu i stali uz svoj voljeni klub, a zanimljivo je spomenuti kako je RK Bosna Visoko bio najgledaniji tim ne samo na domaćim, već i na gostujućim utakmicama u cijelom prvenstvu, gdje su naši igrači dostojanstveno predstavili naš klub i naš grad. Gdje god je postojala mogućnost za tehničku realizaciju ili dozvola domaćina utakmice, klub se potrudio da ponudi i prijenos utakmice putem Interneta u video ili tekstualnom obliku.

Pored zapaženih rezultata seniorskog tima, naša budućnost, dječaci iz omladinskih selekcija, također su u prošloj sezoni ostvarili zapažene rezultate. Tri od četiri selekcije su zauzele prvo mjesto u svojim ligama (godišta 2000, 2002 i 2006), a jedna selekcija (2004) je zauzela drugo mjesto i ostvarila plasman u play-off. Kako bi podržao dalji razvoj naših mladih igrača i njihovu tranziciju u prvi tim, Upravni odbor je za sezonu 2018/19 prijavio drugi tim našeg kluba u Prvu ligu FBiH, kako bi mladi igrači dobili više prostora za igru i priliku za razvoj u jačoj sportskoj konkurenciji.

Vrijedi spomenuti da je klub u periodu od godinu dana organizirao i dvije utakmice sa kojih su svi prihodi usmjereni u humanitarne svrhe, sa željom da se humanitarne aktivnosti podrže i u narednom periodu. Naši igrači su se također našli na spisku seniorske reprezentacije, uz naše momke praktično zastupljene u svim starosnim selekcijama omladinskih reprezentacija.

Pred početak nove sezone, RK Bosna je dodatno pojačao svoje redove, ali u isto vrijeme uspio i da sačuva jezgru tima od prošle sezone te tako jasno najavi ambicije za najviši plasman u novoj sezoni!

U prošloj sezoni, klub je pokrenuo i akciju vezanu za članske kartice, kao dodatni vid podrške klubu, omladinskim selekcijama i našim sportskim ambicijama direktno od strane navijača, odnosno pojedinaca i organizacija.

Tu veoma bitnu akciju nastavljamo i ove sezone, nudeći dva tipa članskih kartica:

Bijela članska kartica [30 KM]

  • Godišnja ulaznica za sve utakmice RK Bosna Visoko u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine
  • SMS obavijesti o terminima domaćih utakmica uz e-mail newsletter
  • Mogućnost učešća u nagradnim igrama kluba i partnera
  • Navijački šal

Zlatna članska kartica – partner kluba [250 KM]

  • Godišnja ulaznica za sve utakmice RK Bosna Visoko u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine
  • SMS obavijesti o terminima domaćih utakmica uz e-mail newsletter
  • Mogućnost učešća u nagradnim igrama kluba i partnera
  • Pristup VIP tribini na domaćim utakmicama
  • Novi dres RK Bosna Visoko

Više informacija o načinima za plaćanje članarine možete pronaći ovdje. Ove sezone imamo veliku priliku da trofej konačno vratimo u Visoko prvi put nakon 2001. godine.

Pozivamo Vas da to učinimo zajedno!

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top