Enes i Edhem Sirčo: Nema predaje u Zenici!

200px-KSCMladostRKBosna

200px-KSCMladostRKBosnaKako smo već pisali rukometaši visočke Bosne u okviru pretkola Kup-a BiH gostuju u Zenici kod Čelika!
Tim povodom smo za očekivanja od ovog meča, upitali trener- igrača Edhema Sirću!

” Čelik je favorit u ovoj utakmici, pogotovo zato što se igra i jedan utakmica, i to pred njihovom publikom! Osim toga imaju nekoliko sjajnih i iskusnih igrača , bivših reprezentativaca, što im donosi još jedan veći nivo u kvalitetu! Naravno, mi nigdje ne idemo sa bijelom zastavom, pa tako nećemo ni Zenicu, mi ćemo se boriti do posljednje sekunde, i čekati svoju šansu da izenadimo protivnika!” -rekao je Sirčo

“Što se tiče igrača, svi su zdravi i spremni, i jedva čekaju da izađu na teren zeničke Arene!” – dodao je Sirčo.

A zasigurno, dečko kojeg se sada najviše plaše u Zenici je mlađi Sirčo Enes, mladi golman koji je u nedavno igranoj ligaškoj utakmici imao čak 25 odbrana!

“Kao pojedinac, a prije svega kao igrač i  navijač Bosne, očekujem pobjedu u Zenici, bez obzira što su oni favoriti, nije pisano pravilo da favoriti uvijek pobjeđuju! Kako trener kaže, mi se ni u kom slučaju nećemo i ne želimo predati prije početka, i ne idemo u Zenicu sa bijelom zastavom. Obzirom da igramo jednu utakmicu samo u ovoj fazi Kupa, volio bih da  na tribinama Arene vidim i veći broj naših navijača!” 

Utakmica Čelik- Bosna Prevent igra se u subotu u 19 sati!

{fcomment}

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top