Grčo: Pred nama je važan meč, nismo odustali od prvog mjesta

Mirnes Grčo

Derbi 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u rukometu igrat će se u Visokom, gdje će Bosna dočekati ekipu Vogošće. Visočani su u prethodnom kolu, pomalo iznenađujuće poraženi od ekipe Goražda sa 25:29.

– Nismo bili na očekivanom nivou u tom meču. Znamo da smo razočarali i sigurno da se želimo iskupiti. Na redu je sada utakmica sa Vogošćom, koja u Visoko dolazi sa novim trenerom i sigurno da nas čeka ozbiljan zadatak, kaže golman Bosne Mirnes Grčo i nastavlja:

– Cijenimo protivnika, ali ipak igramo na našem terenu, pred svojim navijačima i nema sumnje da ćemo dati sve od sebe od starta meča, kako bismo ostvarili pobjedu. Vjerujem u snagu naše ekipe i vjerujem da ćemo imati sjajnu podršku, kako bismo upisali nova tri boda. Nismo odustali od prvog mjesta i želimo na kraju regularnog dijela sezona biti tim koji će u play-off ući kao najbolji, možda nas je taj poraz od Goražda usporio u toj namjeri, ali vjerujemo koliko možemo.

Utakmica između RK Bosna i RK Vogošća igra se u subotu 6. aprila u 19 sati u KSC Mladost u Visokom. Sponzor utakmice je BH Pošta – Vaša Pošta za sva vremena.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top