I Geko potpisao, u petak protiv Prijedora podrška neophodna za dobar start

green_boys

green_boysNakon Mimića, Lime, Selimovića i Hurema rukometaši visočke Bosne Prevent od jučer su jači za još jednog igrača, ovaj put je to još jedan povratnik iz Vogošće, pivotmen Alen Geko. Iako su se dugo vodili pregovori, pa je bilo u jednom trenutku da Geko neće ni doći, Uprava i Geko su na kraju ipak našli zajednički jezik i ovaj pivot će ponovo nositi dres Bosne Prevent, a to je zasigurno veliko pojačanje jer je Bosna upravo na toj poziciji hendikepirana.

“Sretan sam jer sam ponovo u Visokom, i ovdje se najbolje osjećam. Drago mi je što su počele pozitivne promjene u klubu, i iskreno vjerujem da ova ekipa ima potencijal, samo se moramo ozbiljno postavit i nadam se najboljim rezultatima.” – rekao je Geko za naš portal.

Što se tiče prvenstva, njega baš i ne očekujemo u pozitvnom raspoloženju, obzirom na to da je Bosna Prevent odigrala 6 pripremnih utakmica, u kojima je svaki put poražena. Međutim nadamo se da pripremne utakmice nisu mjerilo snage naše ekipe, i da ćemo u petak izaći na megdan Prijedoru i slaviti jer je to jedini način da isperemo gorak ukus poraza u prijateljskim utakmicama.

Utakmica Bosna Prevent-Prijedor igra se u petak u 18 sati, u KSC “Mladost”, a sasvim sigurno podrška s tribina će biti potrebna da pobjedom otvorimo sezonu, za mir u kući.

 

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top