I nedjelja u znaku rukometa: RK Bosna 2 protiv Kaknja, omladinci protiv RK Vogošća

RK Bosna - RK Kakanj

I dok prvi tim čeka zahtjevno gostovanje ekipi RK Derventa, naš drugi tim u Visokom dočekuje komšije iz Kaknja, dok omladinci igraju sa selekcijama RK Vogošća.

Nakon pobjede protiv ekipe RK Bosna-TS iz Tešnja, naši mladi rukometaši koji nastupaju za drugi tim koji se takmiči u Prvoj ligi FBiH – grupa Sjever u nedjelju će u okviru 9. kola odmjeriti snage sa komšijama iz RK Kakanj.

I dok su naši na omjeru pobjeda i poraza od 4-4, komšije iz RK Kakanj, koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige, nešto bolje su otvorili sezonu te trenutno imaju omjer od 5 pobjeda i 2 poraza, te sasvim sigurno još nisu odustali od ambicija za ekspresnim povratkom u Premijer ligu.

U tom smislu, u nedjelju od 16:30 sati u KSC Mladost Visoko nas sasvim sigurno očekuje zanimljiva utakmica, pa ovom prilikom pozivamo navijače da još jednom daju podršku našim momcima. Ulaznica za utakmicu košta 2 KM.

Prije ove utakmice, u nedjelju od 10 sati, na parket KSC Mladost Visoko istrčat će i naše omladinske selekcije godišta 2002, 2004 i 2006. te će snage odmjeriti sa odgovarajućim selekcijama RK Vogošća. Ulaz na ove utakmice je besplatan.

Vrijedi napomenuti da su spomenute omladinske selekcije u do sada odigranim utakmicama svoje lige neporažene te se nadamo da će tako ostati i nakon susreta sa RK Vogošća.

Podsjećamo vas da RK Bosna Visoko možete pratiti i na Viberu! Budi Bosna!

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top