Najava utakmice: RK Bosna Centrotrans – RK Kakanj

RK Bosna - RK Kakanj

U okviru posljednjeg kola prvog dijela Premijer lige BiH za rukometaše snage će odmjeriti RK Bosna Centrotrans i RK Kakanj u Visokom.

Utakmica sa RK Kakanj dolazi nakon neočekivanog poraza našeg tima u Istočnom Sarajevu od RK Slavija, odnosno nakon odlaska trenera Dragana Zovke, pa će tako ekipu protiv Kaknja predvoditi naš kapiten Adnan Harmandić i trener omladinskih sekcija Kenan Ahić.

RK Kakanj u do sada odigranih 11 utakmica zabilježio je 2 pobjede, 1 neriješen rezultat te 8 poraza, te se nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli, no sigurno je da će u Visokom pokušati da iznenadi i osvoji bodove.

Zbog toga, još jednom pozivamo naše navijače da pruže podršku RK Bosna Centrotrans Visoko te da zajedno proslavimo pobjedu i okončamo polusezonu, nakon čega će biti napravljena detaljna analiza rezultata i drugih aktivnosti, kako bi se što kvalitetnije spremili za nastavak sezone te ostvarili bolje rezultate.

Sudije na utakmici su Miljković i Ristanić, a delegat Alpeza. Utakmica RK Bosna Centrotrans – RK Kakanj igra se u srijedu, 20. decembra, od 19 sati u KSC Mladost Visoko.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top