Najava utakmice: RK Bosna – RK Leotar

RK Bosna Visoko - RK Leotar Trebinje

Nakon poraza od RK Konjuh Živnice naši rukometaši okreću se utakmici trećeg kolega Premijer lige Bosne i Hercegovine pa će tako već u srijedu u Visokom dočekati ekipu RK Leotar iz Trebinja.

Leotar je novi učesnik Premijer lige u ovoj sezoni, a tim iz Trebinja je sezonu otvorio na odličan način sa dvije pobjede na domaćem terenu protiv Sloge iz Doboja i Slavije, te trenutno zauzima prvo mjesto na tabeli. Iz Leotara su ranije poručili da su njihove ambicije stvaranje kolektiva koji će se redovno takmičiti u Premijer ligi, a ono što raduje je svakako činjenica da je klub uspio privući veliki broj navijača na svoje utakmice u Trebinju.

Iako smo se nadali da bi naš tim konačno mogao da prekine niz poraza od RK Konjuh u Živinicama, to se na žalost nije desilo, no sezona je tek počela, naša ekipa još uvijek nije u kompletnom sastavu te se svakako nadamo da će igrači iz utakmice u utakmicu podizati formu i napraviti niz povoljnih rezultata, kako bi se i na terenu potvrdile izrečene ambicije prije početka sezone.

Prva prilika za “popravak utiska” je svakako utakmica protiv RK Leotar u Visokom koja se igra u srijedu, 17. oktobra, od 19 sati u KSC Mladost Visoko. Cijena ulaznice za ovu utakmicu iznosi 3 KM te ovim putem pozivamo navijače da podrže RK Bosna Visoko i u ovoj utakmici.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top