Nastavljena saradnja RK „Bosna“ Centrotrans Visoko sa generalnim i stalnim sponzorima

U srijedu, 05. oktobra 2016. godine, u Centrali „Centrotrans bus- Eurollines“ u Sarajevu,  predstavnici rukometnog kluba „Bosna“ Centrotrans Visoko na čelu sa predsjednikom UO kluba  prof.dr Jasminom Ahićem, razgovarali su o daljoj saradnji sa izvršnim direktorom marketinga Centrotransa, Alenom Ćorovićem. Dogovoreni su naredni koraci na putu saradnje i takmičenju RK „Bosna“ Centrotrans Visoko u prvoj i povratku u  premijer ligu Bosne i Hercegovine. Čelnici RK „Bosna“ Centrotrans su takođe razgovarali i sa direktorom JP „Visoko energija gas“, Hajrudinom Handžićem,  o podršci koju pruža ovaj najredovniji i standardni sponozor rukometaša Bosne Visoko.

Konsolidacija kluba je osjetna i vidljiva, a taj cilj ne bi bio postignut bez značajnog angažmana općinske načelnice mr.sci Amre Babić, koja je svojom podrškom odblokirala procese rekonstrukcije i funkcionisanja kluba .

U budućem periodu Uprava kluba planira uspostaviti novu saradnju, te nastaviti dosadašnju,  i sa ostalim sponzorima koji su oduvijek podržavali klub, i to prije svega, Albex, IGM, Kovo commerc, VGT, Vispak, Prevent, Telemach, BH Telecom, kao i ostali dokazani prijatelji Bosne.

Nakon dvije važne pobjede  na početku  sezone (Jablanica, Čapljina na gostovanju) čelnici kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu na utakmicu protiv Veleža u subotu, 08.oktobra  u 19 sati u KSC „Mladost“ Visoko i pruže podršku novoj zlatnoj generaciji mladih visočkih rukometaša na putu u povratak u Premier ligu BiH. Ćaba, Žiga, Peca, Imamaga, Buki  i društvo to zasigurno zaslužuju.

Samo naprijed Bosna Visoko.

Predsjednik Upravnog odbora

Prof. dr Jasmin Ahić, s.r.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top