Novi sastanak klupske uprave i to u proširenom sazivu

logo_rk_bosna

logo_rk_bosnaSinoć (14.12.) je u klupskim prostorijama održan sastanak UO RK „Bosna Prevent“ i to u proširenom sastavu. Osim opšte situacije u Klubu i postignutih rezultata, razgovaralo se i o mogućim načinima i metodama koje bi olakšale rad Kluba i savakako doprinjele daljem unapređenju rada i boljim rezultatima .

Na sastanku su osim članova Uprave, svoje učešće uzeli i predstavnici Skupštine Kluba i predstavnici Koordinacionog odbora za rad sa mlađim slekcijama te predsjednik Rukometnog Saveza Bosne i Hercegovine.

Sastanak je bio veoma konstruktivan i očekuje se da će rezultirati uključivanjem novih svježih snaga koje mogu dati doprinos daljem radu .

Još jedanput treba istaći da je i sinoć ponovljeno kako su ostvareni rezultati na kraju prvog djela sezone 2011/2012 veoma dobri, posebno uzimajući u obzir sve okolnosti u kojima se Klub našao. Da se rad sa mlađim selekcijama  značajno unaprijedio i da je utvrđena jasna strategija kako i na koji način ići dalje, pri čemu je posebnu ulogu imao Koordinacioni odbor sastavljen uglavnom iz reda roditelja.

Razgovarajući o situaciji u kojoj se Klub trenutno nalazi u pogledu igračkog i stručnog kadra,  zaključak je da se prije početka drugog djela sezone učine maksimalni napori kako bi se očuvao igrački kadar i pojačao u granicima  mogućnosti koje budu raspoložive, pri čemu prioritet imaju domaći igrači potekli iz Kluba .

U narednom periodu javnosti će biti prezentirani i finansijski pokazatelji. Dakle, svi prilivi novca koje je Klub ostvario po svim osnovama i svi utrošci po vrstama, kao i ostale aktivnosti i problemi koji su obilježili prethodni  period .

Visoko, 15.12.2011. g.                                                          Upravni odbor RK Bosna Prevent

 

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top