Omladinske selekcije RK “Bosna Visoko Ekoenergija” na državnim prvenstvima

omladinske-selekcije-rk-“bosna-visoko-ekoenergija”-na-drzavnim-prvenstvima

Mlade selekcije visočkog rukometnog kluba će se u narednom periodu boriti za titulu na nekoliko državnih prvenstava (u različitim kategorijama) te su se tim povodom i obratili javnosti sa saopštenjem objavljenim na njihovoj fb stranici:

“Iza nas je još jedna uspješna sezona u Omladinskoj rukometnoj ligi FBIH – Jug. Naše selekcije dječaka 2006, 2008 i 2010 su izborile prva mjesta. Sve selekcije su u svojim kategorijama uspjele ubjedljivo da izbore plasman na državna prvenstva. Sezona je u ovoj ligi bila duga i naporna, ali su se naši momci zajedno sa svojim trenerima, Kenanom Ahićem, Samirom Jamakovićem, Mustafom Ferzanom i Nedžadom Imamagićem, koji su ove godine vodili dječake, ustrajali u svome cilju. Danas (utorak) je dječacima komesar takmičenja Adnan Džerzić uručio pehare, a imali su i slatki program koji je donirala naša vjerna Sadeta Jamaković.

Uz čestitke momcima i trenerima ne smijemo zaboraviti i roditelje koji su nam nesebično pomagali, Hvala Vam na tome.

U naredna dva vikenda slijede nam državna prvenstva na kojim ćemo pokušati izboriti što bolje plasmane. Uprava na čelu sa koordinatorom omladinskih selekcija Adnanom Delićem i Halidom Ahmetašom vrijedno priprema što bolje uslove na državnim prvenstvima.

Naša selekcija 2006 ovaj vikend putuje u Ljubuški, ekipa 2008 naredni vikend ide u Banja Luku, a naša ekipa 2010 će biti domaćin najboljim ekipama u ovoj kategoriji u BiH.

Želimo puno sreće i uspjeha svim kategorijama, a vama poziv da podržite našu ekipu 2010 u pokušaju da ostvare najveći plasman na državnom prvenstvu koji se održava 3. i 4. juna u Visokom.”

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top