Protiv Leotara “za mir u kući”

logo_rk_bosna
logo_rk_bosnaNakon debakla u KUP-u BiH protiv Čelika, rukometaši Bosne Prevent, ovog vikenda, tačnije u subotu dočekuju, momčad Leotara iz Trebinja, u okviru 6. kola rukometne Premier Lige BiH!
Sigurno da još uvijek stoji gorak okus poraza i sramote u Zenici, ali vjerujemo da će utakmica protiv Hercegovaca biti prekretnica i dokaz da je u Zenici bio samo loš dan, i nedostatak ambicija(mada za onakav debakl nema opravdanja)!

“Mi smo svjesni da smo porazom u Zenici, doveli sebe u tešku situaciju, i da navijači sada sumnjaju u naše mogućnosti, ali siguran sam da ćemo u subotu protiv Leotara, dati sve od sebe, i spremni smo da dokažemo da je utakmica protiv Čelika prošlost!
Očekujemo  pobjedu i učinit ćemo sve da do nje dođemo jer ne smijemo dozvoliti sebi da gubimo bodove na domaćem terenu!”- rekao je za naš portal Mahir Burić, univerzalni bek naše ekipe.

“O Leotaru ne znamo previše, ali sasvim sigurno da ne žele biti prolaznici u Premier ligi BiH, i da će dati sve od sebe da dođu do iznenađenja u Visokom, ali moram reći da nećemo dozvoliti da u Visokom grade svoj premijerligaški renome!” -dodao je Burić.
Treba napomenuti još i da se u toku sedmice oporavio prvi golman ekipe Enes Sirčo, što je odlična vijest!

Utakmica Bosna Prevent-Leotar igra se u subotu, sa početkom u 19 sati u KSC “Mladost”. Ulaz je 3 KM!

{fcomment}

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top