Rukometna nedjelja u Visokom

Rukometna nedjelja u Visokom

2U nedjelju, 24. februara, na terenu će biti gotovo sve naše takmičarske selekcije pa ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje rukometa da nedjelju provedu uz RK Bosna Visoko.

Rukometnu nedjelju otvaraju naši omladinci, utakmicama 14. kola Omladinske lige – grupa Jug, kada će selekcije godišta 2002, 2004 i 2006. snage odmjeriti sa vršnjacima RK Briješće iz Sarajeva. Utakmice počinju od 9:30 sati, a ulaz je slobodan.

Nakon naših omladinskih selekcija na teren izlaze igrači drugog tima koji nastupaju u Prvoj ligi FBiH – grupa Sjever, koji će nakon poraza protiv RK Krivaja tražiti priliku za novu pobjedu u utakmici 15. kola protiv ORK Rudar iz Banovića. Utakmicu će suditi par Čaušević – Muratović, dok je najavljeni delegat Šehić. Ova utakmica na rasporedu je od 13:30 sati, a ulaz na utakmicu košta 2 KM.

Konačno, od 17:30 na teren izlazi i naš prvi tim, koji će u utakmici 15. kola dočekati RK Konjuh iz Živinica, koji je bio jedan od 3 tima koji je uspio nanijeti poraz našem timu u Premijer ligi do sada, pa utakmica u Visokom predstavlja sjajnu priliku za revanš. Utakmicu će suditi par Bošnjak – Marić uz delegata Dragičevića, dok ulaznica za utakmicu košta 3 KM i u pretprodaji se može kupiti u Caffe Sound.

Sve utakmice naših timova u nedjelju se zbog zauzetosti KSC Mladost igraju u dvorani Franjevačkog samostana u Visokom, čijim predstavnicima i našim prijateljima se još jednom zahvaljujemo na nesebičnoj podršci.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top