Saopćenje za javnost

Poštovani ljubitelji rukometa, cijenjeni članovi Rukometnog kluba Bosna Visoko
 
Na sjednici Upravnog odbora koja je održana danas u prostorijama Rukometnog kluba doneseno je nekoliko zaključaka.
 
Upravni odbor Rukometnog kluba Bosna Visoko donio je odluku o razrješenju Mirze Handžića sa svih funkcija u Rukometnom klubu te mu se ovim prilikom i zahvaljujemo na dosadašnjem angažmanu i predanom radu za Rukometni klub Bosna Visoko.
 
Uprava kluba omogućuje najbolje moguće uvjete za razvoj mladog igrača sa ciljem da domaći igrači ponosno i sa uspjehom nose dres kluba. Odnos pojedinaca više govori o njima nego o klub je RK Bosna je veća od svih nas.
 
Osvrnuli smo se i na odlazak naših domaćih igrača koji su u prethodnom periodu napustili naš klub a radi se o igraču Berinu Kesi koji je potpisao za Izviđač, Adnanu Jamakoviću koji je potpisao za Slogu iz Gornjeg Vakufa i Aldinu Alihodžiću koji je u prethodnoj sedmici otišao također u Izviđač.
 
Dužni smo vam napomenuti da su pomenuti igrači iz Rukometnog kluba otišli bez zahtjeve i nisu željeli da pregovaraju kako bi ostali u našem klubu. Uprava kluba uradila je sve da zadrži i bili smo spremni da ponudimo najbolje moguće uvjete za svakog igrača koji je ponikao u Bosni i koji je odrastao uz boje našeg kluba.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top