U subotu protiv Vogošće u Visokom

RK Bosna - RK Vogošća

U okviru 11. kola Premijer lige za rukometaše naša ekipa dočekuje lidera na tabeli, ekipu RK Vogošća Poljine Hills. Susret sa Vogošćom dolazi nakon teškog poraza od RK Zrinjski u Mostaru, ali vjerujemo da će naša ekipa izvući pouke iz te utakmice te uz podršku navijača pružiti puno bolju partiju i ostvariti pozitivan rezultat protiv favoriziranog protivnika.

Pobjedom protiv ekipe Izviđača, Vogošća je preuzela prvo mjesto na tabeli te na taj način najavila borbu za titulu ove sezone. U 9 do sada odigranih utakmica, ekipe Vogošće je zabilježila samo jedan poraz te su već jasno poručili da u Visoko dolaze po pobjedu.

Ipak, pred utakmicu sa Vogošćom, naši igrači obećavaju maksimalan angažman te borbu od prve do posljednje minute. Ovim putem pozivamo navijače da još jednom pruže podršku igračima i RK Bosna Centrotrans Visoko.

Utakmica RK Bosna Centrotrans Visoko – RK Vogošća Poljine Hills igra se u subotu, 9. decembra, u KSC Mladost Visoko od 19 sati. Za utakmicu je određen sudijski par Miljević – Petrović, a delegat je Sušić.

Sljedeća utakmica

RK Bosna Visoko
Scroll to Top